Wie zijn wij?

Nautic Discount. De naam zegt het al. Een web shop in de maritieme markt dat navigatie, communicatie en aanverwante producten levert aan de pleziervaart tegen een zo scherp mogelijke prijs.


Wij zijn een web shop dat zijn oorsprong vind in de professionele scheepvaart waarin wij al jaren satelliet communicatie, AIS, TV entertainment en camera systemen installeren, onderhouden en services. Eigen alles op het gebied van communicatie en navigatie in de scheepvaart en dan met name in de binnenvaart, scheepvaart en grote pleziervaart. Tegen een zo scherp mogelijke prijs.


Entertainmentsystemen en Internetsystemen zijn niet altijd "plug & play". Het vergt tijd, oefening en kennis om in contact te blijven met elkaar op zee. Wij weten dat. Wij begrijpen dat. Dus hebben we een uitgebalanceerd productpakket voor u beschikbaar gesteld in onze web shop. Nu beschikbaar voor elke "pleziervaarder" in Nederland en België. En het mooie is, u kunt profiteren van onze kennis en support. Dus bel gerust. Wij zorgen dat u in contact blijft staan met uw familie zodat u met een gerust hart kunt vertrekken en bezig kunt zijn met uw eigen avontuur.


Trouwens. We hebben een aantal zeer gespecialiseerde engineers die u graag van dienst zijn. Wanneer u niet zeker bent van uw installatie, bijvoorbeeld. Dit is geheel kosteloos.


Dat is zichtbaar Nautic Discount.