Orlaco Camera systemen

  

Goed en comfortabel zicht is een primaire voorwaarde voor de veiligheid op vaarwegen. Orlaco biedt zekerheid voor de veiligheid van bemanning, passagiers of lading door de inzet van camera- en monitorsystemen, zelfs onder extreme omstandigheden en in gevaarlijke zones.

 

Veiligheid

Zichtoplossingen spelen een belangrijke rol bij het handhaven van de veiligheid. Met de hulp van een Orlaco camerasysteem kan de operator veiligheidskwesties direct detecteren, zodat hij adequaat kan reageren om noodsituaties te voorkomen.

  

Efficiëntie

Operators kunnen precisiewerk als manoeuvreren en het verrichten van hijs- en baggerwerkzaamheden efficiënter en veiliger uitvoeren met Orlaco camera's en monitoren.

  

Schadereductie

Door beperkt zicht is de kans op schade groot. Een camera geeft extra ogen aan de schipper, ongeacht het type vaartuig of de situatie waarin hij zich bevindt. Door het gebruik van camera's in gevaarlijke omgevingen kunt u onnodige risico's vermijden. U kunt elke situatie overzien dankzij realtime videobeelden. Van daaruit kunt u de juiste beslissingen nemen, gebaseerd op de visuele live feedback van elke locatie.


Werkcomfort

De camerasystemen van Orlaco zorgen voor meer veiligheid en werkcomfort aan boord van het schip. Dankzij de videobeelden ziet u de situatie op de monitor realtime en kunt u, wanneer nodig, hier direct op inspelen.


Nautic Discount is de internet camera specialist. Als wij het niet kunnen, kan niemand het. Neem contact met ons op als uw product niet op onze website staat.